تخم مرغ نمی تواند شکسته شود.
آنها در قفسه فروشگاه ها کمیاب هستند. اگر بتوانید مقداری را ردیابی کنید، ممکن است مجبور شوید پول نقد قابل توجهی بپردازید، زیرا تخم مرغ به قیمت های بی سابقه ای می رسد. شیوع آنفولانزای مرغی در ایالات متحده در سال گذشته میلیون ها مرغ را از بین برد و یک منبع حیاتی تخم مرغ را از بین برد. و اکنون، هجوم دیوانه کننده اطلاعات نادرست بین اردوگاه های طرفدار و ضد تخم مرغ در رسانه های اجتماعی پخش می شود. از نظر جو روگان، تخم مرغ باعث لخته شدن خون می شود. برای برخی در توییتر که اسکرین شات هایی از چکیده یک مقاله علمی را به اشتراک می گذارند، زرده ها می توانند کووید را از بین ببرند.
این اولین جنگ تخم مرغ نیست. والتر ویلت، استاد تغذیه در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد TH Chan گفت: در حدود 60 سال گذشته، دانشمندان در مورد مضر بودن تخم مرغ برای قلب صحبت کرده اند. متخصصان تغذیه در مورد اینکه آیا سطوح بالای کلسترول موجود در تخم مرغ بیشتر از مقدار پروتئین موجود در تخم مرغ است یا خیر بحث کرده اند.
دکتر سلوی راجاگوپال، استادیار پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه جانز هاپکینز، گفت: «آنها برای مدت طولانی مورد تحسین قرار گرفته اند. او گفت، ادعاهایی که در رسانههای اجتماعی پخش میشود مبنی بر اینکه تخممرغ میتواند کووید را درمان کند یا منجر به لخته شدن خون شود، «فقط بیاساس است».
در اینجا چیزی است که ما در مورد فواید و خطرات تخم مرغ می دانیم.
چگونه تخم مرغ چنین تکرار بدی پیدا کرد؟
دکتر ویلت گفت در دهه های 1960 و 1970، پزشکان نگرانی هایی را در مورد اینکه آیا غذاهای حاوی کلسترول بالا می توانند میزان کلسترول را در خون شما افزایش دهند، مطرح کردند. آنها مشکوک بودند که سطوح بالای لیپوپروتئین های خاص، که کلسترول را در سراسر بدن منتقل می کنند، می تواند روی دیواره رگ های خونی شما پلاک ایجاد کند. از آنجایی که تخم مرغ سرشار از کلسترول است – یک زرده تخم مرغ می تواند حدود 200 میلی گرم داشته باشد – و سطوح بالای چربی با سلامت ضعیف قلب و عروق مرتبط است، برخی آنها را به عنوان یک راه حل ساده رژیمی هدف قرار داده اند: Benedict تخم مرغ را کنار بگذارید و از قلب خود محافظت کنید.
اما دکتر راجاگوپال گفت، در طول یک دهه گذشته یا بیشتر، محققان این سوال را مطرح کرده اند که آیا خوردن غذاهای غنی از کلسترول واقعا سطح چربی شما را افزایش می دهد یا خیر. شواهد موجود ثابت نکرده است که یک فرد معمولی بر اساس رژیم غذایی خود به طور قطعی کلسترول بد، معروف به LDL-C را به دست خواهد آورد.
سامانتا هلر، کارشناس ارشد تغذیه بالینی در NYU Langone Health، گفت که چربی اشباع شده مقصر بسیار شدیدتری در بیماری قلبی است – و در حالی که تخم مرغ حاوی مقادیر بالایی کلسترول است، “اگر امروز یک املت پنیر می خورید و یکی از آن را نخورده اید. برای مدتی، شریانهای شما فوراً مسدود نمیشوند.» تخم مرغ همچنین سرشار از پروتئین است و آن را جایگزین گوشتی می کند که چربی اشباع بالایی دارد.
در سال 1968، انجمن قلب آمریکا توصیه کرد که آمریکایی ها بیش از سه تخم مرغ در هفته مصرف نکنند. با این حال، تا سال 2015، این تفکر تا حد زیادی تغییر کرده بود. دستورالعمل های رژیم غذایی فعلی ایالات متحده دیگر از آن محدودیت هفتگی استفاده نمی کند و در عوض تخم مرغ را به عنوان یک منبع پروتئین “غذایی متراکم” معرفی می کند.
آیا تخممرغها تمام چیزی هستند که شکسته شدهاند؟
تخم مرغ حاوی ویتامین های B، E و D است و چربی اشباع کمی دارد. بتانی دوئرفلر، محقق و متخصص تغذیه در دانشکده پزشکی دانشگاه نورث وسترن فاینبرگ، می گوید: «شما پروتئین بالایی را برای کالری کم دریافت می کنید. خانم هلر گفت، آنها همچنین حاوی مواد مغذی هستند که برای چشم و استخوان شما مفید هستند.
بث چروونی، یک متخصص تغذیه ثبت شده در مرکز تغذیه انسان کلینیک کلیولند، گفت: «مزایای آن بیشتر از معایب است.
با این حال، این باعث نمیشود که تخممرغ به یک غذای فوقالعاده غیرقابل ایراد تبدیل شود. خانم دورفلر گفت که مصرف بیش از حد تخم مرغ همچنان خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را به همراه دارد. او گفت، اما خوردن آنها در حد اعتدال، مانند یک تخم مرغ کامل (از جمله زرده) در روز، برای افرادی که مشکلات قلبی عروقی زمینه ای ندارند، بی خطر است. (همچنین میتوانید تخممرغهایتان را «بانک» کنید، چند روز از آنها صرفنظر کنید و سپس گهگاه املت سه تخممرغی بخورید.) اگر نگران کلسترول هستید، میتوانید به سفیده تخممرغ نیز بچسبید – اما زرده تخممرغ است. همچنین جایی که بیشتر ویتامین های تخم مرغ وجود دارد، بنابراین معایب حذف زرده ممکن است بیشتر از فواید آن باشد.
خانم دورفلر گفت، مهم است که مصرف کلی مواد مغذی خود را بررسی کنید، نه اینکه یک جزء یا آن را مصرف کنید. به عنوان مثال، صبحانه ای که حاوی یک تخم مرغ با نان تست و میوه های تازه باشد، برای سلامت قلب شما بسیار بهتر از یک دونات و قهوه شیرین است. او گفت: “تخم مرغ ها بسیار مورد توجه قرار گرفته اند.” “اما آنها یک قطعه کوچک از یک الگوی غذایی هستند.”
به گفته کارشناسان، شواهد قابل توجهی مبنی بر محافظت تخم مرغ در برابر کووید یا هر بیماری دیگری وجود ندارد. خانم هلر گفت: «ما به واقعیت و تعادل نگاه می کنیم، نه ترساننده و ترساندن مردم».