حاضرین: مرسدس برنال، 34 ساله، و همسر سرآشپزش، رادنی کوسیک، 35 ساله، صاحبان رستوران مروما در مکزیکوسیتی، میزبان چهار “دوست عزیزی بودند که همگی علاقه زیادی به غذا دارند”: سرآشپز ادو ناکاتانی، 51 ساله. تامین کننده قارچ Nanae Watabe، 36; عکاس غذا، آنا لورنزانا، 38 ساله; و نیکلاس لیو آهنگساز 39 ساله. پدر برنال، پابلو، 68 ساله، که به همراه چند تن از اعضای خانواده مالک hacienda است، و دو تازی ایتالیایی او، سیمون و لوکاس نیز به آنها پیوستند.
غذا: برنال، که آذوقههایی را از Jarilla، اغذیهفروشیها تهیه کرده، میگوید: «مردم فکر میکنند وقتی برای متخصصان غذا آشپزی میکنید، فشار زیادی وجود دارد، اما تنها چیزی که ما میخواهیم این است که یک غذای خوشمزه روی گریل و استراحت با یک بطری شراب خوب باشد. و مغازه ای که او در مکزیکو سیتی دارد. شام شامل مرغ کبابی با ادویه، خیار کبابی با لبنه و سبزی، کلم ناپا و فلفل کبابی با پوست لیموترش و پیتای خمیر ترش بود. برنال میافزاید: «نانایی دو کیلو لوستر، خارپشت و مورل زیبا آورد و آنها را در یک قابلمه سفالی با سیر، کره و جعفری تفت دادیم. همه چیز در آن گلدان های سفالی طعم بهتری دارد.»
موسیقی: شام در بیرون برگزار شد، جایی که برنال میگوید او ترجیح میدهد به محیط طبیعی گوش دهد: «پرندگان، روشی که باد میوزد – شب صدای دیوانهکنندهی خودش را دارد.»
گفتگو: بحثی در مورد اینکه چگونه باران دیرهنگام و شدید در این فصل باعث شد که برخی از مناطق مکزیک آنقدر مرطوب شود که نمیتوان قارچها را به عنوان یکی از قارچهای روانگردان، شرکتهایی که جایگزین قهوه قارچ برای کمک به تمرکز و خواب میسازند، قانونی بودن کانابیدیول در مکزیک و اینکه آیا برنال باید شروع به کار کند. جوراب ساق بلند “آدامس های فرانسوی فانتزی ساخته شده با میوه های فصل اما دم کرده با CBD” در Jarilla.