طرز تهیه بلال کبابی با چهار طعم متفاوت

فراروـ بلال یکی از خوشمزه‌ترین و خاطره‌انگیزترین خوراکی‌هایی است که از کودکی تا بزرگ‌سالی طرفدار است و همه ما از خاطرات خوشی را از کباب خوردن و خوردن بلال در روز‌هایی خاص داریم. همه با این روش سنتی کباب کردن بلال آشنا هستند که آن را روی آتش و زغال کباب می‌کنیم. سپس بلال پخته را داخل سطلی از مخلوط آب و نمک می‌گذاریم تا مزه‌دار شود. این روش تکراری و البته خالی از هیجان است!

به فرارو، پیشنهاد ما این است که آب و نمک را کنار بگذارید و همراه ما باشید تا طرز تهیه چهار مدل بلال مزه‌دار شده خوشمزه را به شما آموزش بدهیم، بعد از اینکه مطمئن باشید که دیگر به آب و نمک نرسیده بروید. در ادامه این مطلب انواع روش‌های پخت بلال همراه با طرز تهیه چهار مدل سس خوشمزه برای پوشش بلال تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

نکات مربوط به ذرت

ذرت

ذرت یکی از دانه های خوراکی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ‌ها، خوراک، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی‌ها استفاده می‌شود. بهترین نوع بلال برای کباب کردن، بلال‌های معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازه‌های تره‌بار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانه های درشت؛ شفاف و بسیار نرم و است که خیلی زود می‌پزد و هضم آسان‌تر دارد.

روشهای پخت بلال

از آنجایی که بلال را طعم‌دار کنید، باید اول آن را بپزید. برای پختن بلال سه روش به شما پیشنهاد می‌کنید که می‌توانید دلخواه هرکدام را که می‌پسندید، انتخاب کنید.

بلال کبابی

روش اول: بلاها را پوست کنید؛ سپس پوست‌های تازه و جوان بلال را کف یک ماهی تابه بزرگ می‌کنند. بلالهای پوست کنده را روی آن بچینید؛ سپس یک لیوان شیر را همراه با دو لیوان آب داخل ماهی تابه بریزید و اجاق گاز را روشن کنید. حرارت را کم کنید و چهل دقیقه زمان بدهید تا بلال بپز. هر ده دقیقه یک‌بار بلاها را پشت و رو کنید.

روش دوم: بلاها را با پوست داخل فر یا تستر روی نیم ساعت زمان بدهید تا بلاها بپزند. بعد از پخت، پوست بلال را جدا کنید.

روش سوم: همان روش سنتی خودمان است. بلاها را پوست کنید؛ سپس روی آتش منقل یا کباب‌پز و یا روی اجاق گاز کبابی کنید.

طرز تهیه چهار مدل سس برای مزه‌دار کردن بلال

سس بلال

سس بلال مکزیکی

مواد لازم برای تهیه سس بلال مکزیکی
قارچ: ۵ عدد
کره: ۲۰ گرم
شیر: نصف فنجان
پنیر پیتزا: ۱ فنجان
نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه سس بلال مکزیکی
قارچ‌ها را به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. کره را داخل ماهی تابه بریزید و روی اجاق گاز تا آب شود. سپس قارچهای خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا آب قارچ کشیده شود. حالا شیر را اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا شیر به جوش بیاید. سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا پنیر پیتزا تمام آب شود و در آویشن، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. این سس خوشمزه را روی بلال پخته بریزید و با کمک دست پخش کنید تا همه جای بلال را بپوشاند.

بلال با سس انار

مواد لازم برای تهیه بلال با سس انار
رب انار ملس: ۱ قاشق غذاخوری
آب انار: نصف فنجان
نمک: به میزان لازم

طرز تهیه بلال با سس انار
رب انار را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس آب انار را اضافه کنید و هم بزنید تا رقیق شود و در آخر به سس نمک بزنید. سس انار آماده را روی بلال پخته بریزید و دورتادور آن را پخش کنید.

بلال با سس کره‌

مواد لازم برای تهیه بلال با سس کره
کره: ۲۵ گرم
سیر رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه بلال با سس کره
کره را که داخل محیط به محیط رسیده است، یک کاسه بریزید و سیر رنده شده را همراه با جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. حالا سس آماده را روی بلال پخته داغ بمالید و همه سطح بلال را با سس بپوشانید.

بلال با سس کرانچی

مواد لازم برای تهیه بلال با سس کرانچی
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
پودر کرانچی (یا پفک کرانچی پودر شده): ۱ فنجان
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه بلال با سس کرانچی
سس مایونز و آبلیمو را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا رقیق شود. پودر کرانچی یا پفک کرانچی را که از قبل با گوشت‌کوب کوبیده یا آسیب دیده، داخل یک کاسه دیگر بریزید. حالا بلال پخته را با سسی که آماده کرده‌اید، کاملا آغشته کنید و در آخر پودر کرانچی را روی بلال بریزید تا همه قسمت‌های آن را بپوشانید. نوش جان.

Brendon Rice

نادر موسیقی لاعلاج. خالق تایید شده متعصب تلویزیون پیشگام غذا. یک قهوه ساز به طرز خشمگینی فروتن.

تماس با ما